ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

 

Με πολύ μεγάλες εμφανίσεις έκλεισε την αγωνιστική χρονιά η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ. Μπορεί η εμφάνιση της ομάδας να μην συνοδεύτηκε από την άνοδο, όμως και μόνο που έφτασε να παίζει την άνοδο στην Α2 σε ένα παιχνίδι δείχνει το βαθμό της υπέρβασης που έκαναν οι αθλητές μας, που στην αρχή της σεζόν είχαν ως μοναδικό στόχο την παραμονή στη Β΄ Εθνική.

Χωρίς άγχος και με χαμόγελα κατέβηκαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2. Η ομάδα μας ήταν 5ο φαβορί και είχε όλα τα προγνωστικά εναντίον της. Τοποθετήθηκε στην αρχή σε όμιλο των τριών με αντιπάλους την ΑΕΚ και το Ζήνωνα Γλυφάδας, δύο από τις τρεις καλύτερες ομάδες της Β΄ Εθνικής Αττικής. Και οι δύο ομάδες των Αθηνών με πολύ δυνατό ρόστερ φάνταζαν ως ακλόνητα φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις. Πράγματι η ΑΕΚ, ενισχυμένη με 2 Γάλλους αθλητές επικράτησε εύκολα της ομάδα μας με 4-0. Στο επόμενο όμως παιχνίδι οι ΣΑΡΙΣΕΣ με ηγέτη τον Λίβιου Πρεντοάκια χτύπησε δυνατά τον αγώνα και μετά από ένα ματς θρίλερ νίκησε οριακά 4-3. Δύο νίκες σημείωσε ο Λίβιου, μία ο Σταθουλόπουλος και μία, την καθοριστική, Λίβιου και Σταθουλόπουλος μαζί στο διπλό. Έτσι, οι ΣΑΡΙΣΕΣ προκρίθηκαν και κλήθηκαν να παίξουν με την πρωταθλήτρια της Β΄ Εθνικής της Αθήνας ΓΑΣ Ελευσίνα σε ένα παιχνίδι που καθόριζε την άνοδο.

Το παιχνίδι αυτό ήταν επίσης αμφίρροπο, καθώς οι αθλητές μας τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Όμως δυστυχώς η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Τρία κρίσιμα παιχνίδια χάθηκαν στον πόντο και έτσι νικήτρια αναδείχτηκε η ομάδα της Ελευσίνας με σκορ 4-1. Τη νίκη σημείωσε ο 16χρονος Ανδρέας Μίντσης. Η Ελευσίνα μαζί με την ΑΕΚ που επικράτησε της ΧΑΝΘ 4-1 πήραν την άνοδο για την Α2.

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ με τη συμμετοχή τους στα μπαράζ έδειξαν για μία ακόμα φορά τη δύναμή τους. Ο Σύλλογος της Φλώρινας με τη γυναικεία ομάδα, την αντρική ομάδα και τις πολλά υποσχόμενες ακαδημίες του χαράσει ένα λαμπρό μέλλον. Συγχαίρουμε τους αθλητές μας για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν όλο το χρόνο και έφεραν την αντρική ομάδα τόσο ψηλά. Τους αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!!

 

Η εξέλιξη του αγώνα Σάρισες Φλώρινας-Γ.Α.Σ. Ελευσίς 1-4:

Λίβιου Πρεντόακα-Κώστας Στάμου 2-3 (6-11, 11-8, 11-5, 12-14, 4-11)

Ανδρέας Μίντσης-Δημήτρης Στάμου 3-1 (9-11, 12-10, 14-12, 11-8)

Δημήτρης Σταθουλόπουλος-Αλέξης Κουλουριώτης (8-11, 8-11, 11-4, 11-9, 10-12)

Πρεντόακα-Στάμου Δ. 2-3 (5-11, 11-8, 11-7, 10-12, 5-11)

Σταθουλόπουλος-Στάμου Κ. 1-3 (11-5, 8-11, 8-11, 8-11)