ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΨΗΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΨΗΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ

 

Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου της Α1 η γυναικεία ομάδα διατηρήθηκε στην πρώτη τριάδα σημειώνοντας 2 νίκες και 1 ήττα.

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου 2017 η ομάδα μας έδωσε τρεις αγώνες στο πλαίσιο της 9ης, 10ης και 11ης αγωνιστικής. Η τριάδα που αγωνίστηκε Ζαβιτσάνου, Κιούφη και Κορδούτη κάτω από την καθοδήγηση του Γιάννη Κορδούτη παρουσιάστηκε για μία ακόμα φορά πολύ δυνατή και κατέβαλε πρώτα την Χ.Α.Ν.Θ. με σκορ 4-0. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, παρόλο που ήταν ενισχυμένη με την Βουλγάρα πρωταθλήτρια Κάροβα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αντισταθεί στα τρομερά κορίτσια της ομάδας της Φλώρινας και υπέκυψε χωρίς αντίσταση.

Στη συνέχεια η ομάδα μας αντιμετώπισε την ιστορική ομάδα της Αθήνας Ταταύλα. Ο αγώνας αυτός είχε πιο δύσκολη εξέλιξη καθώς οι αντίπαλες σημείωσαν δύο νίκες στα επιμέρους παιχνίδια, χωρίς όμως να πετύχουν τίποτα περισσότερο. Έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 4-2 υπέρ των ΣΑΡΙΣΩΝ.

Την Κυριακή η ομάδα μας βρέθηκε απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του Ταύρου. Ο αγώνας ήταν εξαιρετικά δύσκολος, καθώς η ομάδα του Ταύρου φέτος παρουσιάζει ένα εξαιρετικό σύνολο και δεν έχει βαθμολογικές απώλειες μέχρι σήμερα. Παρόλα αυτά λίγο έλειψε οι ΣΑΡΙΣΕΣ να κάνουν ανατροπή, καθώς η Ζαβιτσάνου και η Κιούφη έχασαν τα επιμέρους παιχνίδια τους στις λεπτομέρειες (2-3). Τελικά η ομάδας ηττήθηκε 1-4 με την νίκη να τη σημειώνει η Ζαβιτσάνου επί της πρώην αθλήτριάς μας Εξάρχου.

Πλησιάζοντας προς το τέλος οι νεοφώτιστες ΣΑΡΙΣΕΣ βρίσκονται στη τρίτη θέση και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν την δεύτερη στην τελευταία αγωνιστική όταν θα παίξουν με τον Ολυμπιακό. Η πορεία της ομάδας είναι εξαιρετική και μας γεμίζει ικανοποίηση. Οι τελευταίες αγωνιστικές θα πραγματοποιηθούν στις 17-18 Μαρτίου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 11 αγώνες)

 

ΟΜΑΔΑ                                   ΒΑΘΜΟΙ

1. Δ.Α.Ο. Ταύρου                           22

2. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.                    20

3. Σάρισες Φλώρινας                      19

4. Πέρα Αθηνών                             17

5. Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης                15

—————————————————————

6. Α.Ο. Ταταύλα                             14

-. Φοίνικας Αγ. Σοφίας                   14

—————————————————————-

8. Άρης 2006                                   11