Δεν χάνει ούτε στα φιλικά ο Ερμής Αμυνταίου

Δεν χάνει ούτε στα φιλικά ο Ερμής Αμυνταίου

Την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται απέδειξε στα 2 φιλικά που έδωσε στη διάρκεια της διακοπής ο Ερμής Αμυνταίου.

Φιλικά μάλιστα πολύ δυνατά τα οποία πέρασε με άριστα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ερμής κέρδισε εκτός έδρας τον Αγροτικό Αστέρα που είναι από τις δυνατές ομάδες του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής με 2-1 χάρη σε γκολ των  Θεοδουλίδη και Τσορλίνη με πέναλτι.

Ο Ερμής παρουσιάστηκε πάρα πολύ καλός και έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ.

Το περασμένο Σάββατο ο Ερμής υποδέχτηκε τον πρωτοπόρο και με το απόλυτο πρωτοπόρο της Α1 Κατηγορίας στην Ε.Π.Σ. Φλώρινας Μελιτέα Μελίτης τον οποίο και κέρδισε με το εντυπωσιακό 7-4.

Στο ημίχρονο μάλιστα το σκορ ήταν 5-1 χάρη σε γκολ των Μαυροματίδη (3), Τσορλίνη, Χαϊτίδη ενώ για την Μελίτη το γκολ σημείωσε ο Ρωμαίος.

Στην επανάληψη έπαιξαν οι νεαροί παίκτες του Ερμή και έτσι το σκορ διαμορφώθηκε στο τελικό 7-4 με τα 2 γκολ για τον Ερμή να πετυχαίνει ο νεαρός Τσολάκης και ο Ηλιάδης και για τον Μελιτέα ο Ρωμαίος.

 

Ο Ερμής ξεκίνησε σήμερα Τρίτη την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Καστοριά το οποίο όλοι στην ομάδα βλέπουν με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και δεν ξεγελιούνται από την θέση της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ξέρουν όμως πως αν η ομάδα παίξει αυτό που μπορεί και δείχνει της τελευταίες αγωνιστικές θα έχει το πρώτο λόγο.

 

Παρελθόν Τσέλα, Μουρουζίδης και Κότσλης

 

Από εκεί και μετά παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Τσέλα, Κότσλης (πληροφορίες τους φέρνουν και τους 2 κοντά στον Άγιο Παντελεήμονα) και Μουρουζίδης (κοντά στη Μελίτη).

 

 

Γραφείο Τύπου Ερμή Αμυνταίου