Γ.Ε.Φ. – ΞΙΦΑΣΚΙΑ: ΧΡΥΣΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΑΛΤΣΗΣ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων συμμετείχε η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας, με οκταμελή αποστολή αθλητών – δύο προπονητών και γονέων, στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών στις 21/22-1-2012.
Μετά τη δωδεκαετή και συνεχιζόμενη παράδοση και πρωτιές στη Σπάθη Γυναικών ήρθε και η δικαίωση και τα αποτελέσματα για μεγάλη ελπιδοφόρα πορεία και για τα αγόρια.
Ο Μιχάλης Σιάλτσης μετά από θαυμάσιους νικηφόρους αγώνες στέφθηκε χρυσός πρωταθλητής Ελλάδος ανάμεσα σε 49 αθλητές (Σάββατο ατομικά).
Επίσης την Κυριακή στο ομαδικό μαζί με τους Χατζόπουλο Στ. (14ος ατ.), Πασσά Θωμά (11ος ατ.), Πασσά Γιώργο (19ος ατ.) και τον Παλάντζα Παν. (29ος ατ.) αναδείχθηκαν χρυσοί πανελληνιονίκες και στα ομαδικά (8 ομάδες) νικώντας στον τελικό τον Πανελλήνιο με 45-35, γεγονός που δείχνει την απόλυτη κυριαρχία της Γ.Ε.Φ.
Τα κορίτσια (U-13) επίσης φανέρωσαν τις μεγάλες δυνατότητές τους αφού στα ατομικά κατέλαβαν η Ελένη Δήμκου (αδελφή της πρωταθλήτριάς μας Σταυρούλας) την 5η θέση, η Μπουρδούκη Μαρία την 10η και η πρωτοεμφανιζόμενη Κάφα Ευαγγελία την 17η θέση (Σάββατο) ενώ την Κυριακή στα ομαδικά έφθασαν στον τελικό όπου έχασαν από την Α.Ε.Κ. και κρέμασαν στο στήθος τους τα ασημένια μετάλλια της 2ης πανελλήνιας θέσης.
Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους (αθλητές- γονείς- προπονητές) για τη μεγάλη προσπάθεια και τις επιτυχίες.
Επόμενη κάθοδος στην Αθήνα είναι το Φεβρουάριο με εικοσαμελή αποστολή για το Πανελλήνιο Εφήβων – Νεανίδων

Εκ του Δ.Σ.