Βαριά ήττα αλλά με «πλασματικό» σκορ του Ερμή από τον Αγροτικό Αστέρα

Βαριά ήττα αλλά με «πλασματικό» σκορ του Ερμή από τον Αγροτικό Αστέρα

Δεύτερη ήττα σε 4 αγώνες συμπλήρωσε ο Ερμής Αμυνταίου (σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια) αλλά αδικείται από την έκταση του σκορ, το οποίο μοιάζει «πλασματικό» σύμφωνα με την συνολική εικόνα του αγώνα της Κυριακής. Απλά ο – εκ των φαβορί ανόδου – του ομίλου, Αγροτικος Αστέρας έβαλε.. μαζεμένα όσα τέρματα είχε χάσει τις 3 προηγούμενες αγωνιστικές, έχοντας αποτελεσματικότητα, καθώς χωρίς να κάνει μεγάλες φάσεις, κατάφερε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν να τις μετουσιώσει σε γκολ.

Για «όμορφο παιχνίδι και στυλ παιχνιδιού του Ερμή» έκανε λόγο ο τεχνικός των φιλοξενουμένων, Παντελής Κρυστάλλης και για «άψογη και εντυπωσιακά ευγενική φιλοξενία». Και πράγματι οι παίκτες του Κώστα Μαργιορίδη κρίνονται ανταγωνιστικοί δεν χάνουν τον έλεγχο του ρυθμού ωστόσο φαίνονται  αναποτελεσματικοί στη συγκομιδή βαθμών. Να σημειωθεί πως έχουν αντιμετωπίσει ήδη 2 αντιπάλους από την πρώτη 4αδα και τον Αγροτικό που στο χθεσινό παιχνίδι έπαιζε με την «πλάτη στον τοίχο», μετά το απρόσμενα ανεπιτυχές ξεκίνημά του στη σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, έγινε ένα παιχνίδι μέτριο ποιοτικά, με την ομάδα του Ευόσμου να είναι πιο αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Στο 15’ σε πλασέ του Αμαραντίδη των φιλοξενούμενων, ο Χαμαλίδης έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή, ενώ στο επόμενο λεπτό σε μια πανομοιότυπη φάση, ο Αθανασιάδης «τσίμπησε» την μπάλα προ του Παναγόπουλου, αλλά ο επερχόμενος Μήτογλου έδιωξε με τη σειρά του πάνω στη γραμμή με τάκλιν σε κόρνερ. Στο 36’ μετά από λάθος των αμυντικών του Ερμή, ο Στεφανίδης ελίχθηκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα τον Ηλιόπουλο, γράφοντας το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ερμής μπήκε καλύτερα και στο 60’ σε μια εκτέλεση φάουλ του Ηλιάδη, ο Παναγόπουλος απέκρουσε με υπερένταση, αποτρέποντας την ισοφάριση. Στο 68’ μετά από φάση διαρκείας και γέμισμα στην περιοχή, με τους παίχτες του Ερμή να «τραβιούνται» για τεχνικό οφσάιντ, ο Ρούτσης βρέθηκε μόνος του σε θέση βολής και διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Καπρέτσος με συρτό σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3, που σίγουρα δεν φανερώνει τη πραγματική διαφορά των δύο ομάδων σε αυτό το παιχνίδι.

 

Συνθέσεις

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Ηλιόπουλος, Γιορετσίδης, Δόνες (71΄Μαρκόπουλος), Σιδηρόπουλος, Πιρίτζαους, Χαμαλίδης (40΄ Βλαδίκας), Αμαραντίδης Φ., Τσορλίνης (80΄ Γκαράς), Θεοδουλίδης (66΄ Κουτσομήτρος), Αθανασιάδης, Ηλιάδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Παναγόπουλος, Βουτσιάς (49΄ Παπανικολάου), Γραικός, Μήτογλου, Καραμανλής, Ιβανίδης, Καπρέτσος, Ρούτσης, Στεφανίδης (85΄ Γκούρτσας), Αμαραντίδης (68΄ Σουλίδης), Αθανασιάδης (51΄ Χειρίτρανας).

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=H6TJ-R4W89c&feature=youtu.be

 

2ος όμιλος

4η  αγωνιστική

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟ Κουφαλίων 4-2

Αλμωπός Αριδαίας – Βέροια 1-1

ΑΠΕ Λαγκαδά – Ολυμπιακός Κυμίνων 1-0

ΠΟ Τριγλίας – Μελιτέας Μελίτης 2-0

Ερμής Αμυνταίου – Αγροτικός Αστέρας 0-3

Μακεδονικός – Εδεσσαϊκός 1-0

Νίκη Αγκαθιάς – ΑΣ Γιαννιτσά 2-0



Βαθμολογία

ΠΟ Τρίγλιας 10
Νίκη Αγκαθιάς 10
Άρης Παλαιοχωρίου 9
Λαγκαδάς 7
ΑΣ Γιαννιτσά 6
Μακεδονικός 6
Αλμωπός Αριδαίας 5
Βέροια 5
Μελιτεύς Μελίτης 4
Εδεσσαϊκός 4
Αγροτικός Αστέρας 4
Ολυμπιακός Κυμίνων 3
Ερμής Αμυνταίου 2
ΠΑΟ Κουφαλίων 1

 

Επόμενη αγωνιστική –  5η  

ΠΑΟ Κουφαλίων – Βέροια

Ολυμπιακός Κυμίνων – Άρης Παλαιοχωρίου

Μελιτέας Μελίτης – Αλμωπός Αριδαίας

Αγροτικός Αστέρας – ΑΠΕ Λαγκαδά

Εδεσσαϊκός – ΠΟ Τριγλίας

ΑΣ Γιαννιτσά – Ερμής Αμυνταίου

Νίκη Αγκαθιάς – Μακεδονικός