ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΙΩΣΗΦ ΕΛΣΑΜΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η εμφάνιση των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης που διεξήχθη το διήμερο 14-15/1/2017 στην Πάτρα.

Στο 7ο στη σειρά Ανοιχτό Πρωτάθλημα πήραν μέρος 150 παιδιά από διάφορες πόλεις της χώρας. Από τη Φλώρινα συμμετείχαν 7 παιδιά και τα πήγαν εξαιρετικά.

Ο Ιωσήφ Ελσάμι επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά έπαιξε στον τελικό της κατηγορίας Παμπαίδων, όπου αντιμετώπισε τον αθλητή της ΑΕΚ Μαδέση, ο οποίος αποδείχθηκε ανίκητος και έτσι ο Ιωσήφ με ήττα 0-3 κατετάγη 2ος. Η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον Ιωσήφ που τον τελευταίο καιρό δείχνει μεγάλη αγωνιστική βελτίωση.

Εξαιρετικά τα πήγαν και τα άλλα παιδιά. Πολύ κοντά στην κατάκτηση μεταλλίων έφτασαν ο Σωτήρης Μούσιας (6ος), η Χρυσή Φωτιάδου (6η) και η Δέσποινα Άμπα (7η). Και οι τρεις αποκλείστηκαν στα προημιτελικά.

Πολύ καλές εμφανίσεις είχαμε ακόμα από τον έφηβο Ορέστη Αραβιάδη (13ος) από τον μικρότερο της ομάδας Ζαχαρία Ελσάμι (16ος) και από την επανεμφανιζόμενη Ευτυχία Ρούφα (24η).

 

Το Δ.Σ. συγχαίρει τα παιδιά και τον προπονητή, ιδιαίτερα τον Ιωσήφ για το μετάλλιο. Ευχαριστεί δε ιδιαίτερα τον κ. Παυλίδη Χρήστο και τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας για τη χορηγία της μετακίνησης της αποστολής.

 

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τους προκριματικούς αγώνες του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων. Στους αγώνες αυτούς που θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχουν 7 παιδιά από τη Φλώρινα.