Απόλυτη Επιτυχία για άλλη μία φορά στο Διεθνές Τουρνουά του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Απόλυτη Επιτυχία για άλλη μία φορά στο Διεθνές Τουρνουά του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ…

…που πραγματοποιήθηκε για ενδέκατη συνεχόμενη χρονιά στα γήπεδα του Παπαγιάννη και του ΔΑΚ Φλώρινας. Στους αγώνες που αποτελούν μία καθιερωμένη ποδοσφαιρική γιορτή για όλη την περιοχή, συμμετείχαν 40 ομάδες από 3 χώρες, περισσότεροι από 1500 νεαροί νεαροί ποδοσφαιριστές και προπονητές ενώ άλλοι τόσοι υπολογίζεται ότι πρέπει να ήταν και οι φίλοι που παρακολούθησαν την εξέλιξη των 220 περίπου διαφορετικών αγώνων που παίχθηκαν. Οι αγώνες που για άλλη μία φορά είχαν σύμμαχο και τον καιρό έγιναν σε 8 διαφορετικά και ειδικά διαμορφωμένα γηπεδάκια για τις πέντε ηλικιακές κατηγορίες που περιελάμβανε η προκήρυξη του τουρνουά. Ανάμεσα στις ομάδες που θα πρέπει να ξεχωρίσουμε και την παρουσία δύο ομάδων των ΠΑΕ της Super League όπως του τμήματος 2008 του ΠΑΟΚ και της Κ15 του ΠΑΣ Γιάννενα. Κοντά σε αυτές θα πρέπει να αναφέρουμε ότι του αγώνες παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο μόλις πριν ένα βράδυ κυπελλούχος Ελλάδας με την ομάδα του ΠΑΟΚ Φερνάντο Βαρέλα που χειροκρότησε τις προσπάθειες του υιού του και υπέγραψε  εκατοντάδες αυτόγραφα ενώ φωτογραφήθηκε με όλον τον κόσμο. Στους αγώνες παραβρέθηκαν και δύο προπονητές Super League όπως ο στρατηγός Στέφανος Γαϊτάνος ως αρχηγός αποστολής της ΑΕΠ Βέροιας και ο Αλέκος Βοσνιάδης που συνόδεψε την αποστολή του Αχιλλέα Τριανδρίας της ομάδας της καρδιάς του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όλα κύλησαν φυσιολογικά, χωρίς καθυστερήσεις στο πρόγραμμα ενώ είδαμε πολλές εντυπωσιακές φάσεις και γκολ από τους επίδοξους ποδοσφαιριστές. Εντύπωση στους φιλάθλους έκανε η προσπάθεια των προπονητών να μάθουν στα παιδιά τους να παίξουν καλό ποδόσφαιρο με κάτω την μπάλα, αρκετούς συνδυασμούς και δυνατά σουτ. Σε αυτό βοηθάει και ο Ευ Αγωνίζεσθε χαρακτήρας των αγώνων αφού τα σκορ και οι βαθμολογίες δεν υπολογίζονται. Όλες οι ομάδες έλαβαν αναμνηστικό κύπελλο για την συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Η διοργανώτρια επιτροπή του Τουρνουά θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια και το Δήμο Φλώρινας, την ΕΠΣ Φλώρινας και τον πρόεδρο της κο Κώστα Αντωνιάδη που παραβρέθηκε στους αγώνες καθώς και τα μέλη αυτής Τράϊκο Χρήστο και Τσουτσούλη Δημήτρη που επίσης βρέθηκαν στους αγώνες. Τέλος δεν θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο του Δ.δ. Παπαγιάννη κο Γαζέα Ζήση, τον διευθυντή του Γυμνασίου Παπαγιάννη κο Καραγιάννη Αθανάσιο αλλά και όλους τους φίλους της διοργάνωσης που κάθε χρόνο εθελοντικά βοηθάνε δίνοντας και την ψυχή τους για την άρτια τέλεση των αγώνων. Κοντά σε αυτούς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τους προπονητές και τους υπευθύνους των ομάδων αλλά και τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον επόμενο Μάιο στο 12ο Διεθνές Τουρνουά του ΠΑΣ Φλώρινα με νέες ιδέες και προκλήσεις που ήδη επεξεργάζεται η οργανωτική επιτροπή των αγώνων.

Συμμετέχουσες ομάδες: 1) ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2) Μέγας Αλ. Φλώρινας 3) Θύελλα Φιλώτα, 4) Ερμής Αμυνταίου 5) Αετός 6) Ελλάδα Φλώρινας, 7) Μελιτέας Μελίτης 8) Πήγασος 9) Πρέσπα 10) ΕΠΣ Γρεβενών, 11) Παναργειακός, 12) Νέα Σελευκεια Θεσπρωτίας 13) Top Goal, 14) Talent, 15) 1ν1, 16) ΠΑΟΚ Κολούρας 17) ΑΕΠ Βέροιας 18) Ατρόμητος Πτολεμαϊδας, 19) Βυζαντινός Αετός 20) Ακρίτες Κοζάνης 21) Σιάτιστα, 22) Γαλατινή, 23) ΦΣ Κοζάνη, 24) Παοκ Κοίλων, 25) Ακ. Γιώτσα, 26) Ορεστιάδα Καστοριάς, 27) Joga Bonito, 28) ΑΑ Σκύδρας, 29) Pelister, 30) Forza, 31) Karaorman, 32) LG Bitola, 33) Ζvezda, 34) Αχιλλέας Τριανδρίας, 35) ΠΑΟΚ, 36) ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, 37) Foul Training Academy, 38) Ηρακλής Πτολεμαϊδας, 39) Bitola United, 40) Young Boys Korca

Περισσότερες φωτογραφίες:

http://pas-florina.blogspot.gr/2018/05/blog-post_16.html