Ένα αργυρό και δύο χάλκινα μετάλλια για τον ΣΟΧ Φλώρινας

ΕΝΑ ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΧ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΩΝ ΑΝΤΟΧΗΣ.

Με ένα αργυρό, και δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν οι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμων Αντοχής. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαρτίου στο χιονοδρομικό κέντρο Πολίτσες Μετσόβου. Οι αγώνες είχαν Διεθνή χαρακτήρα, δυστυχώς όμως με λίγες συμμετοχές από το εξωτερικό. Πραγματοποιήθηκαν κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Αθλοθετήθηκαν δύο αγωνίσματα, το Σάββατο διεξήχθησαν οι ατομικοί και ομαδικοί αγώνες ταχύτητας (Sprint) και την Κυριακή οι αγώνες απόστασης ατομικής χρονομέτρησης.

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας συμμετείχε στους αγώνες με έξι αθλητές που πέτυχαν ικανοποιητικά αποτελέσματα. Συγκεκριμένα στον αγώνα συμμετείχαν οι : Κυρατσούς Ελευθέριος (6 – 5) και Μούλελη Κατερίνα (4 – DNS) στην κατηγορία των ανδρών – γυναικών, Τσούλη Γεώργιο (3 – 5), Νικόλαο Κουσουρέτα (5 – 7) και Στανίδου Ελευθερία (4 – 3) στην κατηγορία εφήβων – νεανίδων και Μπέλη Μαρία (2) στην κατηγορία των Παγκορασίδων. (Σε παρένθεση τα αποτελέσματα σε απόσταση και σπριντ αντίστοιχα). Πολύ καλά ήταν και τα αποτελέσματα των δύο ομάδων του Συλλόγου στο ομαδικό αγώνισμα της σκυταλοδρομίας ταχύτητας, όπου κατέλαβαν την πέμπτη θέση τόσο στους άνδρες (Τσούλης – Κυρατσούς) όσο και στις Γυναίκες (Στανίδου – Μπέλη).

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους προπονητές τους Παπακοσμά Βηθλεέμ και Τσούλη Στέλιο για τα πολύ καλά αποτελέσματα.. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο site της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας: http://www.eox.gr.

Λάζαρος Χ. Καράντζας

Πρόεδρος Σ.Ο.Χ. Φλώρινας