«Ένα ακόμα Χρυσό για τον Στέργιο!»

«Ένα ακόμα Χρυσό για τον Στέργιο!»           

         Συνεχίζει το «χρυσό» σερί ο Στέργιος Τσώκας με την κατάκτηση του Τίτλου «Κυπελλούχος Ελλάδος» στην κατηγορία -20 ετών. Μετά το χρυσό μετάλλιο στο Λυγκηστίς στο Αμύνταιο πριν 15 ημέρες σειρά είχε το Κύπελλο Ελλάδος Νέων Ανδρών. Διατηρώντας την εξαιρετική του φόρμα επικράτησε σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό του Αβραμίδη (Μ.Α. Κορδελιού) με 15-14 και στον τελικό του Μαρκόπουλου (Χολαργός) 15-11.

Στους ίδιους αγώνες «δοκιμάστηκαν» και τα πήγαν περίφημα οι Ρασπόπτσης 14ος, Χατζητύπης 17ος, Ταρενίδου 12η και στο ξίφος ασκήσεως οι Μοσχόπουλος 10ος , Σαχινίδης 22ος , Σουλίδης 26ος και η Ζωγράφου 12η.

         Το ίδιο σαββατοκύριακο οι Νίκος Τσώκας και Δημήτρης Δούδος ταξίδεψαν στο Βελιγράδι για να εκπροσωπήσουν την Χώρα μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών. Ο Νικόλας μαζί με τον Γιάννη Φιλιπούση, την Νίκη Σιδηροπούλου και την Νικόλ Χατζησάραντου κατέκτησαν το Χάλκινο Μετάλλιο στο ομαδικό ενώ στα ατομικά κατέκτησε την 9η θέση και ο Δημήτρης την 12η.

Το προηγούμενο σ/κ στο ΟΑΚΑ ο Αδάμ Ζαραβέλης κατέκτησε την 5η θέση στο Κύπελλο Ανάπτυξης ξίφους μονομαχίας 8-10 ετών.

          Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!

Την επόμενη εβδομάδα η δράση συνεχίζεται σε Ιωάννινα και Αθήνα με τον ΟΞΙΦ να συμμετέχει με περισσότερα από 50 αθλητές και αθλήτριες, ενώ ο Οκτώβρης (12-13-14) «δυναμώνει» με το HELEXPO CUP στην Θεσσαλονίκη με συμμετοχή +200 αθλητών από 20 χώρες με την Τουρκία να «στέλνει» 67μελή Αποστολή!

 

Από το Δ.Σ.